Týden hokeje v Ledči nad Sázavou

Týden hokeje v Ledči nad Sázavou

Letošní Týden hokeje v Ledči nad Sázavou si přišlo prohlédnout méně dětí se svými rodiči, než tomu bylo v průběhu uplynulých akcí. Uvítali jsme tři zájemce, kteří se zapojili do zábavných her na ledě, a to jak s hokejkami, tak bez nich. Vyzkoušeli si dle své výkonnosti odpovídající překážky a cviky s nimi, kontakt s pukem a střelu na branku.

Banner

Díky nižšímu počtu návštěvníků se nám podařilo zajistit plnou účast rodičů na prezentaci, kde byl rodičům představen klub, hokej jako bezpečná a zábavná hra, vhodnost a nevhodnost různých typů bruslí, helem a rukavic pro začínající bruslaře a finanční nenáročnost hokeje, včetně podpory ze strany klubu a Českého hokeje.

Organizaci akce zajišťovalo 5 trenérů přímo na ledě a dalších 6 členů klubu zajišťovalo aktivity v zázemí. Věříme, že v průběhu příštích akcí se u nás návštěvnost Týdne hokeje vrátí před covidovou úroveň, kdy tuto akci navštívilo 20 a více dětí.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Ledči nad Sázavou najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “