Týden hokeje v Náchodě

Týden hokeje v Náchodě

V neděli 26. 9. 2021 se od 13:30 hodin na zimním stadionu v Náchodě uskutečnila náborová akce Pojď hrát hokej, a to v rámci celorepublikové akce Týden hokeje. Příprava na tuto akci začala propagací v základních a mateřských školách, výlepem plakátů Správný sport pro vaše dítě a propagací v médiích.

Banner

Akce v Náchodě přivedla na zimní stadion přes 25 dětí v doprovodu svých rodičů. Rodiče měli možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj jejich dětí.

Dětem byla zapůjčena potřebná hokejová výstroj pro bezpečné bruslení na ledě a s pomocí rodičů a trenérů HC Náchod byly děti ustrojeny a uvedeny na ledovou plochu, kde proběhl připravený program. Aktivity na ledě probíhaly pod taktovkou zkušených trenérů a několika pomocníků z řad hráčů mládežnických kategorií. Na konci celé akce proběhlo společné fotografování. Na ledě též proběhla ukázka tréninku minihokeje přípravky HC Náchod.

V rámci akce proběhla i prezentace ledního hokeje a podpory ze strany Českého hokeje. O příjemnou atmosféru na zimním stadionu se postarali dobrovolníci z řad členů HC Náchod, kteří pomáhali při registraci, mixování hudby, zapůjčení potřebné výzbroje, předávání drobných dárků pro nejmenší děti a soutěžích mimo hokejové mantinely. Kromě zážitku z bruslení a ledního hokeje si každé dítě navíc s sebou domů odneslo dárek v podobě láhve značky CCM se symbolikou projektu Pojď hrát hokej.

Na děti se budeme dále těšit na školičce bruslení, která je pravidelně každé úterý od 16:15 hodin a v sobotu od 8:30 hodin na zimním stadionu v Náchodě.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Náchodě najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."