Týden hokeje ve Světlé nad Sázavou

Týden hokeje ve Světlé nad Sázavou

V pondělí 20. ledna v 16:00 hodin se ve sportovním zařízení Pěšinky uskutečnil další ročník náborové akce pod názvem "Pojď hrát hokej".

Banner

Akce, která probíhá pod záštitou Českého hokeje v rámci celorepublikového projektu „Týden hokeje“, přilákala do Pěšinek 15 malých hokejistů a hokejistek. Po nutné registraci děti absolvovaly zábavné hry v "rozcvičovně", zatímco pro rodiče byla připravená krátká prezentace o akci Týden hokeje a o podpoře hokejové mládeže ze strany svazu a klubu.

Následně byla zapůjčena potřebná hokejová výstroj, ve které se již vyrazilo na ledovou plochu. Po krátkém seznámení s ledem děti absolvovaly spoustu her plných zábavy, při kterých si osvojovaly základní bruslařské a hokejové dovednosti. Souběžně na druhé straně plochy probíhal ukázkový trénink nejmladší přípravky HC Světlá nad Sázavou.

Po hromadném focení všech dětí a trenérů byl program na ledě ukončen a pro zájemce byla připravena prohlídka zázemí zimního stadionu. Všem účastníkům akce tímto děkujeme a těšíme se na další společná setkání s ledním hokejem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Světlé nad Sázavou najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“