Týden hokeje v Chrudimi

Do projektu Pojď hrát hokej, respektive Týdne hokeje organizovaného ČSLH, který má za cíl podpořit propagaci hokeje, nábory a přivést do klubů v celé ČR více dětí, se letos zúčastnil i HC Chrudim.

Banner

Týden hokeje se v Chrudimi uskutečnil v pondělí 18.9. v podvečerních hodinách. Stalo se tak již podruhé v tomto roce, kdy na chrudimském zimním stadionu proběhla akce Týden hokeje.

Samotný průběh stál za to a lze s čistým svědomím říci, že výsledek naplnil cíle a očekávání. Na zimním stadionu bylo přítomno přes 100 účastníků a zájem zapojit se do hokeje potvrdilo přihláškou 15 dětí, respektive jejich rodičů.

Velký ohlas měla rovněž přítomnost hokejové legendy Bohuslava Šťastného, který kromě rozdávání autogramů neváhal nazout brusle a přímo na ledové ploše se aktivně zapojit do programu. Akce rozhodně splnila svůj účel a má velký přínos pro chrudimský klub.

Všichni v klubu se těší, že se do Týdne hokeje zapojí i v dalším termínu, a to v lednu 2018.

Na zajištění se podíleli organizátoři z řad trenérů, vedoucích mužstev a funkcionářů klubu. Předseda klubu Miloš Vavřička by všem touto cestou rád vyjádřil za sebe i za ostatní členy výkonného výboru klubu poděkování a uznání. Bez jejich aktivní účasti by tento průběh a výsledek nebyl možný.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Chrudimi najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."