Týden hokeje v Náchodě

Týden hokeje v Náchodě

V neděli 30. 1. 2022 od 14:00 hodin se v rámci jubilejního desátého Týdne hokeje uskutečnila v Náchodě náborová akce Pojď hrát hokej, kterou spoluorganizuje Český hokej s cílem přilákat co nejvíce nových zájemců o lední hokej a ukázat krásy nejrychlejší kolektivní hry na světě.

Banner

Rodiče, kteří s dětmi dorazili na akci, se po registraci dozvěděli program celé akce a dostali možnost zdarma pro děti zapůjčit hokejovou výzbroj a další nezbytné vybavení na led. Byli seznámeni s tím, co znamená mít doma malého hokejistu, kdy je školička bruslení a jakou podporu dostane „nováček“ od klubu a od Českého hokeje.

I přes stále nepříjemnou a nekončící epidemickou situaci se na ledě sešlo téměř 20 dětí a z toho 9 úplných začátečníků v projektu Pojď hrát hokej. Proběhla ukázka bruslení a minihokeje přípravky HC Náchod a pro děti byl připraven program na ledě. Na konci akce proběhlo společné focení. Každý nový účastník si domů odnesl dárek od Českého hokeje, HC Náchod a z podpory pivovaru Primátor.

Doufáme, že se s většinou dětí a rodičů potkáme na pravidelné školičce bruslení, a přivítáme je tak do velké hokejové rodiny.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Náchodě najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."