Týden hokeje v Krnově

Týden hokeje v Krnově

Sobotní dopoledne patřilo na krnovském zimním stadionu malým hokejistům, kteří se přišli seznámit s nejoblíbenějším zimním sportem. Probíhala zde náborová akce "Pojď hrát hokej", která se koná za podpory Českého hokeje v rámci Týdne hokeje.

Banner

Přišlo celkem 13 dětí. Děti dostaly při registraci drobné dárky – náramky, odznaky, samolepky a dresy Českého hokeje.

Zatímco si rodiče vyslechli během krátké prezentace důležité informace o klubu, náborech a dostupné výstroji, kterou do klubů dodává také Český hokej a lze si ji poměrně levně v klubu vypůjčit, děti si v kabině prohlížely a zkoušely právě hokejovou výstroj.

Po absolvování tohoto programu se děti s pomocí rodičů připravily na hlavní část programu na ledě. Děti byly rozdělené podle dovedností, jelikož některé byly na bruslích úplně poprvé a začínaly ještě s hrazdičkou kvůli stabilitě. Na ledě si postupně vyzkoušely základy bruslení, projíždění slalomu nebo střelbu na branku. O malé hokejisty se starali zkušení trenéři i starší zástupci hokejové mládeže.

Na závěr tréninku proběhla fotografie všech účastníků společně s trenéry.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Krnově najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "