Týden hokeje v Chocni

Týden hokeje v Chocni

V pondělí 24. ledna 2022 v 16:00 hodin se na zimním stadionu v Chocni uskutečnila v rámci Týdne hokeje v pořadí už devátá náborová akce pod názvem Pojď hrát hokej.

Banner

Tradiční akce přilákala na choceňský zimní stadion 19 malých hokejistů a hokejistek, kterým se věnovalo 9 trenérů a několik dalších mladých hokejistů z našeho klubu. Akce se zúčastnili také zástupci svazu, kteří přivezli i maskota českého hokeje Ťuka. Ten byl mezi dětmi okamžitě oblíben a děti z něj nemohly spustit oči po celou dobu akce.

Po registraci a převzetí hodnotných dárků děti absolvovaly na rozehřátí zábavné hry v prostorách zimního stadionu a poté zhlédly ukázkový trénink 2. a 3. třídy. Pro rodiče byla mezitím připravena krátká prezentace, kde se mohli dozvědět něco o našem klubu, hokeji jako takovém a podpoře pro malé hokejisty. Na závěr prezentace si vzal slovo milý host – bývalý hokejista pan Jaroslav Kudrna, který rodičům sdělil své zkušenosti a pohovořil o lásce k lednímu hokeji.

Následně se děti s rodiči odebrali do připravené kabiny a poté na ledovou plochu. Po prvním seznámení s ledem si děti zahrály několik zábavných her a zdatnější bruslaři si vyzkoušeli nájezdy na brankáře. Na závěr proběhlo nezbytné společné fotografování a rozloučení s dětmi.

Všem účastníkům akce děkujeme a těšíme se na další shledání například na kurzu bruslení v našem klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Chocni najdete zde.

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“