Týden hokeje v Kadani

Týden hokeje v Kadani

Dne 21. 1. 2020 se v Kadani na zimním stadionu konal v rámci akce Týden hokeje již poosmé nábor s heslem „Pojď hrát hokej“.

Banner

Akce začala od 16:30 hodin registrací účastníků, kterých se přihlásilo rekordních 24. Náboru se zúčastnili též hokejisté 3. třídy SK Kadaň, kteří předváděli hokej v praxi modelovým utkáním v minihokeji. V prostorách VIP proběhla prezentace, která představila lední hokej a klub SK Trhači Kadaň.

Nábory v Kadani probíhají pravidelně každý čtvrtek od 16:30 (příchod na ZS v 16:00) a o víkendu v sobotu a neděli od 8:30 (příchod na ZS v 8:00).

Rodičům byla ukázána hokejová výstroj. Byl představen klub SK Kadaň. Dále byla rodičům vysvětlena finanční stránka hokeje a uvedeno na pravou míru, že hokej není finančně tak náročný, jak si lidé myslí.

Děti byly oblečeny za pomoci dorostenců z klubu. Program na ledě trval něco přes hodinu a děti si jej náramně užily. Vyzkoušely si základy bruslení, střílení na branku a spoustu drobných her. Program na ledě byl zakončený společným focením.

Ti, co nedorazili, nemusí zoufat. Můžete přijít na trénink přípravky a užívat si hokeje dle libosti. Více informací na www.pojdhrathokej.cz nebo www.skkadan.cz.

No a kdo chce tedy s ledním hokejem začít, neváhejte a obraťte se na následují kontakty:
Šéftrenér mládeže:
Roland Wágner
+420 777 805290
rolandwagner@seznam.cz

Trenéři přípravky:
Štefan Jindřich
+420 722 678 011
stefanjindrich@seznam.cz

Veverková Daniela
+420 720 565 197
gedzitkadp@seznam.cz

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kadani najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“