Týden hokeje v Mostě

Týden hokeje v Mostě

Dne 22. 1. 2019 proběhla v A-BENET Arena Most náborová akce pořádaná hokejovým klubem MOSTEČTÍ LVI ve spolupráci s Českým hokejem. Náborové akce se zúčastnilo 33 malých zájemců o lední hokej (29 chlapců a 4 dívky).

Banner

Náborová akce postupovala dle zaslaných metodických pokynů. Rodiče s dětmi čekala registrace (vyplnění přihlášek), převléknutí v šatně, prezentace ledního hokeje rodičům a program dětí na ledě. Většina rodičů přišla na pátou hodinu, takže prezentace ledního hokeje v šatně byla o pět minut posunuta. Po převléknutí a zkoušení výstroje, děti přešly k ledu, kde následovala ukázka minihokeje hráčů roč. 2011. Hřiště bylo rozděleno na stanoviště dle schopností malých adeptů ledního hokeje.

Na konci tréninku byla provedena společná fotografie a po převléknutí byla zájemcům z řad rodičů ukázána na zimním stadiónu střelnice a rozcvičovna.  Všichni rodiče odešli s veškerými informacemi k tréninkům hokejové základny a možnostem začít hrát lední hokej v našem klubu.

S náborovou akcí jsme velmi spokojeni. Těšíme se  kolik nových adeptů přijde na příští trénink do hokejové základny.  Celkově se ze strany klubu zapojilo do akce 6 trenérů na ledě, 4 osoby na registraci a prezentaci ledního hokeje a 2 hráči z mužstva dorostu na výpomoc při oblékání do výstroje a 10 hráčů ročníku narození 2011 na miniutkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mostě a najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“