Týden hokeje v Hronově

Týden hokeje v Hronově

Ve čtvrtek 27. 1. 2022 v 16 hodin se na zimním stadionu v Hronově konal den hokeje v rámci celorepublikové akce Týden hokeje. Akci pořádal hokejový oddíl HC Wikov Hronov ve spolupráci s Českým hokejem.

Banner

Na akci se podíleli trenéři mládeže místního hokejového klubu, hráči juniorky, a ukázku tréninku nejmladších kategorií předvedli hráči přípravky 1. až 3. třídy.

Po registraci do projektu Pojď hrát hokej a zapůjčení výstroje následoval program na ledě. Pro rodiče dětí byl formou prezentace představen oddíl HC Wikov Hronov a projekt Pojď hrát hokej. Program na ledě byl zakončen společným focením všech účastníků akce.

Na účasti se negativně projevila karanténní opatření a akce se zúčastnilo pouze 6 nových zájemců o lední hokej. Věříme, že v nadcházející sezóně 2022/23 se vše vrátí do normálu a na zářijové akcii PHH přivítáme několikanásobně více dětí.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Hronově najdete zde.

Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“