Týden hokeje v Čáslavi

Týden hokeje v Čáslavi

Akce Týden hokeje se v Čáslavi konala potřetí a stává se tradiční akcí, která je nedílnou součástí hokejového života ve městě. V sobotu 27. 1. 2018 byl zájem o tento krásný sport opravdu velký. Atmosféra byla skvělá a všichni se bavili a užívali si sobotní dopoledne.

Banner

Registrace s prezentací proběhla v krásném prostředí restaurace a klubovny, kde bylo k dispozici i občerstvení pro příchozí. Po krátkém úvodním slovu předsedy klubu se samotné prezentace ujal sportovní vedoucí mládeže a taktéž trenér, Ing. Lukáš Grobelný. Aby se děti nenudily, v této době je do tajů ledního hokeje a výstroje hokejistů zasvěcoval hlavní trenér mládeže pan Jiří Mlika. Rodiče se tak mohli nerušeně věnovat krátkému briefingu o radostech a strastech ledního hokeje.

Po 15 minutách se šlo sportovat. Nejdříve dovednosti na suchu, slalom, překážky a pak už brusle a hokejka. A jak je v Čáslavi zvykem, dětem se na ledě věnovali jak trenéři mládeže, tak i hráči A-týmu.

Děti měly možnost si vyzkoušet své, nejen bruslařské, dovednosti na mnoha stanovištích. K dispozici byla spousta sportovního materiálu a pomůcek. Nově příchozí měli možnost sledovat Gripeňata, která předváděla minihokej. Na závěr akce proběhlo společné focení. A ještě dlouho po oficiálním ukončení se to na ledě hemžilo novými malými Gripeňaty. A to hlavní – přišlo 35 nových hokejistek a hokejistů! S úsměvem na tváři a dobrým pocitem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Čáslavi najdete zde.

Citáty

phpL4QJvY
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Mám 5 dětí, učil jsem je bruslit, ale nenutil do hokeje. Sport si vybrali stejně jako já sami. Dnes jsou dobří v golfu, hokeji, baseballu.“