Týden hokeje v Třeboni

Týden hokeje v Třeboni

V neděli 27. 11. 2022 se od 17:00 hodin na zimním stadionu v Třeboni uskutečnila náborová akce Pojď hrát hokej, a to v rámci celorepublikové akce Týden hokeje. Příprava na tuto akci začala propagací v základních a mateřských školách, výlepem plakátů Správný sport pro vaše dítě a propagací v médiích.

Banner

Akce v Třeboni přivedla na zimní stadion 30 dětí v doprovodu jejich rodičů, z toho 12 úplných nováčků, kteří na ledě nikdy nestáli.

Dětem byla zapůjčena výstroj pro bezpečné bruslení na ledě a s pomocí rodičů a trenérů TJ Jiskra Třeboň byly děti ustrojeny a uvedeny na ledovou plochu, kde proběhl připravený program na ledě. Aktivity na ledě probíhaly pod taktovkou zkušených trenérů a několika pomocníků z řad hráčů mládežnických kategorií. Na konci celé akce proběhlo společné fotografování. Na ledě též proběhla ukázka tréninku minihokeje přípravky TJ Jiskra Třeboň.

Kromě zážitku z bruslení a ledního hokeje si každé dítě navíc s sebou domů odneslo dárek v podobě láhve značky CCM se symbolikou projektu Pojď hrát hokej a plakát bronzových reprezentantů.

Na děti se budeme dále těšit na hokejové školičce, která je pravidelně v úterý a čtvrtek od 17:00 do 18:15 hodin na zimním stadionu v Třeboni. Případní další zájemci o lední hokej (ročníky 2016 a mladší) se mohou informovat na tel. čísle 775 067 912 (p. Jirák).

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třeboni najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "