Týden hokeje v Táboře

Týden hokeje v Táboře

Česká republika ožila už podruhé v tomto kalendářním roce svazovou akcí Týden hokeje, která umožňuje malým zájemcům okusit kouzlo nejpopulárnějšího zimního sportu této planety.

Banner

Výzvu "Pojď hrát hokej" tentokrát u Jordánu vyslyšelo jen 11 dětí, což je ve srovnání s předchozími ročníky přece jen nižší počet. Díky různým hrám a nefalšovanému hokejovému utkání si pod dohledem trenérů i rodičů stanovenou hodinu náramně užily. Domů si navíc vedle svých zážitků odnesly i zajímavé dárky.

„S podobnou účastí jsme tentokrát tak trochu počítali, ale věřím, že nám zájemci o hokej ještě přibudou,“ poznamenal hlavní garant táborské akce a trenér Jan Boháč. „Za dveřmi je totiž Škola bruslení a bruslení pro mateřské školy, které by měly tuto akci v klubovém měřítku alternovat,“ dodal.

Právě Škola bruslení při HC Tábor startuje úvodním kurzem už v pondělí 1. října od 16:30 hodin.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Táboře najdete zde.

Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“