Týden hokeje v Bílině

Týden hokeje v Bílině

Ve čtvrtek 29. září 2019 proběhl na našem zimním stadionu v Bílině nábor nových hráčů do našeho oddílu ledního hokeje HC Draci Bílina v rámci akce „Týden hokeje“.

Banner

Po příchodu na zimní stadion rodiče své děti zaregistrovali a vyplnili dotazník. Za odměnu pak každé dítě dostalo tašku s propagačními předměty oddílu, města, Českého hokeje a hlavně hokejový dres, na který si mohlo nechat napsat jmenovku, aby vědělo, že dres je opravdu jeho.

Následovala prezentace hokeje a našeho oddílu všem příchozím. Organizační pracovník našeho oddílu představil prezentaci o ledním hokeji, seznámil všechny přítomné s tím, jak to v našem oddíle funguje a jaké jsou v oddíle podmínky a možnosti hokejového růstu.

Celkem se zaregistrovalo 29 nových adeptů hokeje.

Po vyplnění těchto formalit a zhlédnutí prezentace se všichni v šatně převlékli a přezuli do bruslí. Na ledě již čekalo osm trenérů a několik dalších pomocníků z řad nejmladších Draků, kteří měli připraveno několik stanovišť a formou her a soutěží se těmto dětem věnovali. V průběhu akce sehráli nejmenší Draci modelové utkání v minihokeji, aby nově příchozím dětem i rodičům ukázali, co se za rok až dva na ledě s hokejkou a pukem naučili. Nakonec se všichni společně, po téměř dvou hodinách strávených na ledě, vyfotili.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bílině najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“