Týden hokeje ve Varnsdorfu

Týden hokeje ve Varnsdorfu

Týden hokeje proběhl na zimním stadionu ve Varnsdorfu dne 26. 1. 2018. Akce se zúčastnilo celkem 26 dětí, což je o 20 méně než v loňském roce.

Banner

V rámci prezence se příchozí přihlásili vyplněním zápisu do projektu Pojď hrát hokej, načež obdrželi dres, drobné dárky, informace k průběhu akce a následně byly děti odvedeny do šatny. V případě zájmu byly dětem zapůjčeny brusle, přilby a hokejky. Rodiče se následně zúčastnili připravené prezentace o projektu Pojď hrát hokej a klubu HC TS Varnsdorf.

Asistenti trenérů a trenéři následně dětem pomohli se vstupem na ledovou plochu, kde byly děti rozděleny do pěti skupin, neboť bylo připraveno pět stanovišť, na kterých děti absolvovaly formou her trénink.

Na každém stanovišti byli dva trenéři a dva hokejisté přípravky, kteří ukazovali novým dětem dané cvičení a pomáhali novým dětem zbavit se ostychu. Trenéři dbali na rozdílné kvality bruslení a pohybového nadání jednotlivých účastníků a pravidelné přestávky na občerstvení. Na závěr akce bylo na ledové ploše pořízeno hromadné foto všech účastníků.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Varnsdorfu najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."