Týden hokeje v HC Boskovice

Týden hokeje v HC Boskovice

Hokejový klub HC Boskovice se jako každoročně přidal k celorepublikové akci Týden hokeje. 26. ledna uspořádal tradiční boskovický hokejový klub akci pro všechny děti, které mají zájem se naučit bruslit a hrát lední hokej. Letošní ročník byl opět úspěšný a HC Boskovice přivítal do svých řad celkem 37 nových sportovců!

Banner

Akce to byla velmi povedená. Děti si mohly zabruslit s malými i většími hokejisty klubu, kteří jim předvedli na ledě svoje dovednosti. Budoucí hokejisté a hokejistky samozřejmě neodešli s prázdnou, dostali jako vždy drobné dárečky, mohli si vyzkoušet i hokejové dresy a pochutnat si na párku v rohlíku, protože po řádění na ledě vždycky pořádně vyhládne!

Na ledě i mimo něj se pohybovali i naši zkušení kluboví trenéři, kteří byli k dispozici rodičům pro jejich dotazy a dětem jako podpora při bruslení nebo oblékání hokejové výzbroje. S organizací celé akce nám přišli na led pomoci i starší odchovanci našeho klubu, junioři. Děti i rodiče tak mohli vidět, s jakou rychlostí a zároveň lehkostí bruslí i velcí chlapi.

Děkujeme všem rodičům a dětem, kteří se letos zúčastnili. Velký dík samozřejmě patří i rodičům našich hráčů, kteří nám pomohli akci zorganizovat. Vážíme si důvěry, kterou do nás vkládají rodiče malých bruslařů a těšíme se na společné zážitky na ledě i mimo něj. Sportu zdar a hokeji zvlášť!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Boskovicích najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“