Týden hokeje startuje už za týden!

Týden hokeje startuje už za týden!

V minulé sezoně akce Týden hokej sklidila úspěch, a i proto se bude v této sezoně konat dokonce dvakrát! První turnus je na plánu již za týden, tedy přesněji v termínu 23. - 29. září 2024.

Banner

Jak název napovídá, jde o týden, který těm nejmladším dává příležitost vyzkoušet si první krůčky na ledě, jak se hraje v kolektivu a o čem hokej jako takový vlastně je.

Jedná se o sérii sportovních akcí pro děti ve věku 4-8 let a jejich rodiče. Děti mají unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou připraveny drobné dárky s hokejovou tematikou.

Jak akce vypadala v minulé sezoně?

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nemáte k dispozici brusle a helmu, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Jak bylo zmíněno, Týden hokeje proběhne v letošní sezoně hned dvakrát. Jednou v lednu a jednou již nyní v září, přesněji v termínu 23. - 29. září 2024 v téměř 160 českých klubech.

Teď už jen stačí si NAJÍT SVŮJ KLUB!

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, když uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“