Týden hokeje ve Varnsdorfu

Týden hokeje ve Varnsdorfu

Ve čtvrtek 20. 9. 2018 se ve spolupráci s Českým hokejem konala na zimním stadionu ve Varnsdorf náborová akce Pojď hrát hokej.

Banner

Od 16:30 hodin probíhala registrace, na které se zapsalo 16 chlapců a 4 dívky.

Po vyplnění formuláře si účastníci podepsali dres. Kdo potřeboval, zapůjčil si brusle, helmu, rukavice a hokejku. Vše si děti uložily v šatně a šlo se na rozcvičku.

Zatímco se děti zahřívaly a připravovaly na led, byla pro rodiče připravena prezentace projektu Pojď hrát hokej, představení klubu a Vladimír Machulda pohovořil o hokeji z pozice zkušeného trenéra.

V 17:30 hodin se děti začaly bavit na ledě. Hráči 1. a 2. třídy ukázali, jak umí hrát minihokej. Naše nové naděje se následně začaly hrou na vojáky seznamovat s ledem, naučily se samostatně vstát a pak už se rozdělily do tří skupin.

Všechny děti prošly stanoviště, kde zkusily slalom mezi tréninkovými brankami, slalom mezi kužely a střelbu na brankáře a překážky. Děti, které nechtěly bruslit s hokejkou, sbíraly balónky, kloboučky a jezdily na pneumatice.

Po společném focení dostali všichni účastníci krekry Pom-bär a omalovánky. Věříme, že se děti bavily a přijdou zase na led.

Děkujeme všem rodičům i jejich šikovným dětem za účast. Byli jste báječní!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Varnsdorfu najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "