Týden hokeje v České Lípě

Týden hokeje v České Lípě

Ve čtvrtek 26. 9. 2019 odpoledne se na zimním stadionu „Sportareál“ v České Lípě konala náborová akce "Pojď hrát hokej", která se koná napříč kluby po celé republice ve spolupráci s Českým hokejem v rámci „Týdne hokeje“. Cestu na stadion si našlo celkem 16 dětí, pro které to byly první krůčky na ledě!

Banner

Po registraci si děti společně s rodiči mohli prohlédnout trénink ročníků 2011 a 2012. Poté se děti odebraly do kabiny, kde jim byla zapůjčena případná výstroj. Po přivítání od trenérů a obléknutí do výstroje se šlo na led.

Nápomocni byli i hráči "A" mužstva, dorostu a hráči mladších či starších žáků. Ledová plocha byla rozdělena na tři části. V jedné se seznamovali zábavnou formou s ledovou plochou nově příchozí hokejisté, ve druhé probíhal ukázkový zápas hráčů přípravky HC Česká Lípa a ve třetí byla připravena překážková dráha pro odvážlivce.

Po závěrečném focení a zamávání rodičům pevně věříme, že se se všemi opět uvidíme při pravidelných trénincích klubu HC Česká Lípa.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v České Lípě najdete zde.

Citáty

phphqstv0
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Až do osmé třídy by mělo být jedno, jestli dítě hraje v obraně nebo útoku. Měl by si vyzkoušet všechno. I útočník musí umět bránit, stejně jako obránce útočit.“