Týden hokeje s HC Smíchov 1913

Týden hokeje s HC Smíchov 1913

Během již devátého Týdne hokeje měli ti nejmenší možnost vyzkoušet si opravdový hokejový trénink. Kolik jich přišlo a co všechno dělali?

Banner

V úterý 21. září 2021 k nám na akci Týden hokeje přišlo 19 dětí. Každému, kdo potřeboval, jsme zapůjčili výstroj, a každý dostal dárek od Českého hokeje – hokejovou lahev a náramek s českou hokejovou symbolikou. Ještě než se kluci a holky vydali na led, měli jsme připravenou prezentaci pro jejich rodiče, kde se dozvěděli, že je hokej bezpečný a cenově dostupný sport. Na ledě pak čekal na všechny program plný her a zábavy, která pokračovala i během programu mimo led, kde si noví hokejisté poprvé vzali do ruky hokejku. Řada z nich tam dala gól i brankáři našeho A-týmu!

Celou akci zajišťovalo vedení klubu, a kromě trenérů se zapojila i celá řada hráčů od mladších žáků až po muže. Pomáhali dětem najít šatnu, převléknout se a o všechny se starali na ledě a během programu na suchu. Za pomoc všem děkujeme!

Fotografie z akce naleznete na našem klubovém Facebooku. Pokud se chcete o klubu dozvědět víc, můžete nás sledovat právě na Facebooku, Instagramu nebo přímo na klubovém webu.

No a my už se těšíme, až naše nejnovější posily skórují ve svém prvním zápase!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje na Smíchově najdete zde.

Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“