Týden hokeje v Berouně

Týden hokeje v Berouně

Středeční odpoledne 25. září opět patřilo na zimním stadionu v Berouně náborové akci malých hokejistů v rámci projektu Týden hokeje. Úspěšná akce se konala již popáté a i tentokrát přitáhla velké množství zájemců o lední hokej.

Banner

Každý z celkového počtu 19 příchozích obdržel hodnotný dárkový balíček, jehož součástí byl mimo jiné reprezentační dres, unikátní set hokejových kartiček a klubové pexeso. V jedné z hokejových kabin se před začátkem akce shromáždili všichni zájemci o náš národní sport se svými rodiči, ke kterým krátce promluvili trenéři a představitelé hokejového klubu Berounští Medvědi.

Během krátké prezentace ledního hokeje byli rodiče se svými ratolestmi seznámeni s výhodami, které přináší hraní ledního hokeje. Díky podpoře Českého hokeje a berounského klubu děti získávají do začátku v případě zájmu na celý rok zapůjčenou kompletní hokejovou výstroj zdarma a po první dva měsíce nemusí platit klubové příspěvky. Mohou si tak v klidu a bez vysokých vstupních nákladů vyzkoušet, jaké to je hrát hokej.

Během akce si pak děti vyzkoušely první hokejové krůčky na ledě a mohly dokonce sledovat, jak se kolem nich prohání v modelovaném utkání v minihokeji jen o něco málo starší děti z berounské přípravky. Na ledě bylo celkem 19 nových dětí, kterým se věnovalo několik kvalitních klubových trenérů a hokejistů z ostatních věkových kategorií.

Celá akce se všem zúčastněným dětem velmi líbila a setkala se s pozitivním ohlasem i u jejich rodičů. Pro mnohé z dětí se stala nezapomenutelným zážitkem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Berouně najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."