Týden hokeje v Rokycanech

Týden hokeje v Rokycanech

Celou akci jsme propagovali všemi pro nás dostupnými prostředky plus jsme využili marketingovou propagaci zajišťovanou Českým hokejem. Zástupci našeho klubu se pak zúčastnili v některých školách i schůzky rodičů, kde opět prezentovali hokej, náš sportovní klub a v neposlední řadě celý Týden hokeje pořádaný Českým hokejem.

Banner

Již u vstupu na zimní stadion jsme přicházející oslovili, předali informace o průběhu akce a nasměrovali je k místu pro registraci účastníků.

Po registraci pak naši pořadatelé doprovodili rodiče s dětmi do šatny. Dětem, které neměly vlastní vybavení, jsme zapůjčili brusle i helmy. Naši hokejisté-trenéři dětem pomáhali s prvními krůčky na ledě a pomáhali jim absolvovat připravené jednoduché hry. V jedné třetině jsme připravili pro děti ukázku minihokeje.

Po cca 40 minutách jsme požádali rodiče, aby se přesunuli do VIP místnosti, kde jsme prezentovali hokej jako sport, Český hokej jako řídící orgán a náš oddíl – jeho struktury, práci s dětmi, soutěže a úspěchy.

Počet zapsaných dětí: 40

Asi 5 dětí nedorazilo kvůli nemoci a rodiče přišli sami. I přesto jsme je do projektu zapsali, rodiče pak dárky dětem předali až doma a věříme, že se s nimi setkáme i osobně. Vzhledem k počtu dětí hodnotíme náborový den velmi kladně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rokycanech najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“