Týden hokeje v Nymburku

Týden hokeje v Nymburku

Čtvrteční akce se zúčastnilo 7 dětí, které se od příchodu na zimní stadion těšily na to, jak si obléknou reprezentační dres s novým logem a se svou jmenovkou, obují brusle a vyzkouší si na hokejovém tréninku své bruslařské dovednosti.

Banner

Děti se nejprve zaregistrovaly, dostaly dárečky a vybraly si své místo v kabině. Poté si s rodiči poslechly prezentaci o klubu a o ledním hokeji.

Nakonec přišlo na řadu to hlavní, na co jsme se všichni těšili, a to byl nástup na ledovou plochu. Někteří z příchozích si od začátku osvojili pohyb na bruslích, jiní využili pomoc trenérů, popřípadě pomůcek. Na ledě jsme se všichni velice dobře pobavili, zahráli si hry, vyzkoušeli drobné bruslařské dovednosti a na závěr jsme se společně vyfotili.

Rozloučili jsme se s tím, že bychom se všichni rádi opět setkali na klubovém tréninku. Budeme doufat, že se akce dětem líbila a připojí se k našim Lvíčatům.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Nymburku najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“