Týden hokeje v Třebíči

Týden hokeje v Třebíči

Během poslední lednové soboty proběhl v třebíčské KHNP ARÉNĚ další díl projektu Pojď hrát hokej. Tentokrát se nám hlásilo 22 potenciálních nových hokejistů, což vnímáme velmi kladně.

Banner

V sobotu 29. ledna se v třebíčské KHNP ARÉNĚ uskutečnil další díl úspěšné akce s názvem Pojď hrát hokej. Tento projekt organizuje Český hokej, přičemž jeho cílem je přilákat co nejvíce dětí k tomu, aby okusily krásy nejrychlejšího kolektivního sportu na světě.

Tentokrát se na třebíčském zimním stadionu sešlo celkem 22 dětí, což vnímáme jako velmi pozitivní číslo. Stále totiž žijeme v době, která je kvůli covidu nestandardní. Všem dětem se při rozcvičce i následně na ledě věnovali profesionální trenéři. Mladé naděje tak měly zajištěn špičkový servis. Přítomen byl také sportovní manažer mládeže a trenér Martin Čech, který rodičům předal potřebné informace.

Jejich ratolesti mezitím dělaly na ledové ploše KHNP ARÉNY své první hokejové krůčky. A nutno říct, že vidět zápal a radost v dětských očích bylo k nezaplacení. Na památku si děti odnesly CCM láhve a klíčenky. Věříme, že se s co největším počtem z nich budeme vídat i nadále a že rozšíří řady třebíčské hokejové mládeže.

Jak už bylo řečeno, tak dnešní díl projektu Pojď hrát hokej navštívilo celkem 22 dětí, což je o 7 více než loni na podzim. „Žijeme ve společensky složité době, proto musím říct, že jsme takový zájem nečekali. Máme z něj velkou radost. Vážíme si každého malého hokejisty a věříme, že v našem klubu budeme moci tyto mladé naděje rozvíjet a předávat jim zkušenosti. Horácká Slavia je dlouhodobě známá svou kvalitní prací s mládeží, přičemž my v ní nejenže chceme pokračovat, naším cílem je neustále se zlepšovat,“ dodává Martin Čech.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třebíči najdete zde.

Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“