Týden hokeje v Karlových Varech

Týden hokeje v Karlových Varech

Nedělní dopoledne patřilo v tréninkové hale KV Areny malým hokejistům a již osmému pokračování akce Pojď hrát hokej. Přes padesát dětí si vyzkoušelo, jaké je to být hokejistou.

Banner

Přesně padesát tři nových tváří zavítalo v neděli 26. ledna do tréninkové haly KV Areny. Navíc dorazilo třicet dětí, které již v karlovarském klubu jsou. V jednu chvíli se tak po ledě prohánělo téměř devadesát malých hokejistů.

Děti měly možnost využít program na ledě i na suchu. K dispozici byla i tělocvična, kde si malí nadšenci mohli zastřílet na branku.

Na ledě pak nechyběli zkušení trenéři, dobrovolníci a dokonce ani maskot Ťuk. Na akci také dorazila šestice juniorských hokejistů HC Energie, kteří se rovněž starali o své nejmenší kolegy. Jmenovitě byli přítomni Vít Jiskra, David Tureček, Marek Konášek, Dominik Rymon, Tomáš Křehlík a Petr Kořán.

„Mám rád takové akce a těší mě, že přišlo hodně dětí a všechny chtějí hrát, že je to baví. To je důležité,“ usmíval se juniorský obránce David Tureček.

„Akce se mi moc líbí, mám ji ráda. Jsem u ni od samého začátku, u nás v klubu se pak koná poosmé. Vždy je to spousta dobrovolnické práce, nejen mé. Potom jsem velmi ráda, když přijdou děti s rodiči a mohou si takový čas s námi užít,“ vypráví hlavní trenérka přípravky a náboru paní Blanka Jiskrová.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Karlových Varech najdete zde.

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“