Týden hokeje v Brumově-Bylnici

Týden hokeje v Brumově-Bylnici

V pátek 24. 9. 2021 se na našem zimním stadionu v Brumově-Bylnici uskutečnila náborová akce Pojď hrát hokej, a to v rámci Týdne hokeje. Akce byla z naší strany propagovaná osobními návštěvami našich trenérů na základních a v mateřských školách. Využili jsme všechna dostupná média a propagovali akci na nástěnkách v okolních městech a vesnicích.

Banner

Úvod akce, která začala v 17:00 hodin, byl věnován prvnímu kontaktu s rodiči a jejich dětmi v prostoru restaurace Hotelu Arena na zimním stadionu. Děti si v té době mohly vyzkoušet, jaké to je být přímo v šatnách našich hráčů. Vyzkoušely si výstroje pod dohledem našich trenérů, starších žáků a dorostenců. Celý průběh registrace dětí a blok informací pro rodiče o záměru a cílech programu Českého hokeje Pojď hrát hokej probíhal v přátelské atmosféře.

Následovala prezentace s konkrétními informacemi o práci s dětmi a mládeží v HC BBSS a o možnostech zapojení se do činností v našem hokejovém klubu.

Po skončení prezentace program pokračoval na ledové ploše. Všichni zúčastnění se přesunuli do hokejových šaten, kde rodičům s obouváním bruslí jejich dětem pomáhali naši trenéři. Děti si rozdělili trenéři a asistenti do tří skupin a jedné free zóny. Náplní ukázkového programu pro děti byly pohybové hry, soutěže, štafety či seznámení se s hokejkou a pukem. Úsměv a radostný pokřik dětí provázel celý pobyt na ledové ploše, o čemž svědčí i fotomateriál z akce. Bonbónkem bylo sehrání ukázkového utkání v minihokeji v podání našich nejmenších hokejových nadějí.

Na závěr celé akce jsme vyfotili závěrečnou fotku a poděkovali dětem i rodičům za jejich nasazení, radost z pohybu a čas, který strávili s námi. Tým, který zabezpečoval celou akci, se skládal ze 14 lidí – 5 trenérů, 6 pomocníků z řad žáků a dorostenců a 3 organizačních pracovníků. Celé náborové akce se u nás v Brumově-Bylnici zúčastnilo 17 dětí. Je to pro náš klub velký příslib do budoucna. Pevně věříme, že akce oslovila děti a rodiče, a že se s nimi budeme v budoucnu setkávat na našem zimním stadionu v Brumově-Bylnici.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Brumově-Bylnici najdete zde.

Citáty

phpmYA6n6
Petr Mrázek

brankář Caroliny Huricanes

„Gólman se nesmí bát hrát holí, musí mít přehled.“