Novou tváří projektu Pojď hrát hokej bude David Pastrňák

Novou tváří projektu Pojď hrát hokej bude David Pastrňák

Před dvěma lety se stal hlavní tváří projektu Pojď hrát hokej Jakub Voráček. Letos ho v podobné pozici vystřídá další hokejová hvězda posledních let! A tou není nikdo jiný než David Pastrňák, který bude v nadcházejících sezonách lákat děti, aby si vyzkoušely lední hokej. Jeden z nejlepších českých útočníků v NHL z posledních let už má za sebou natáčení promovidea a rovněž focení oficiálních fotek kampaně.

Banner

Jak to Davidovi a dětem, které měly možnost postavit se s ním před kameru, šlo, se budete moci přesvědčit již v následující sezoně, kdy celá kampaň bude oficiálně spuštěna. Děti měly jedinečnou příležitost strávit s "Pastou" zábavné natáčení a dokonce s ním na ledě sehrát hokejovou akci.

Natáčení, které probíhalo v Ice areně Letňany, měla na starosti agentura Go4Gold. Díky generálnímu partnerovi projektu Pojď hrát hokej, společnosti Kaufland, měli všichni malí hokejisté a hokejistky i hlavní protagonista zajištěné občerstvení a pitný režim. Jak samotné natáčení probíhalo, se můžete podívat ve fotogalerii níže. 

Pasto, velké díky za tvou ochotu a podporu projektu Pojď hrát hokej!

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "