Týden hokeje v Kadani

Týden hokeje v Kadani

Na zimním stadionu v Kadani se 23. 9. 2021 konal v rámci akce Týden hokeje již podeváté nábor s heslem Pojď hrát hokej. Akce začala od 16:00 registrací účastníků. Přihlásilo se rekordních 15 dětí.

Banner

Náboru se zúčastnili též hokejisté 3. třídy SK Kadaň, kteří předváděli hokej v praxi modelovým utkáním v minihokeji.

V prostorách VIP proběhla prezentace, která představila lední hokej a klub SK Trhači Kadaň.

Nábory v Kadani probíhají pravidelně každou středu od 15:30, ve čtvrtek od 17:00 a o víkendu v sobotu a neděli od 8:30 (příchod na ZS cca 30 minut před začátkem).

Rodičům byla ukázána hokejová výstroj. Byl představen klub SK Kadaň. Dále byla rodičům vysvětlena finanční stránka hokeje a uvedeno na pravou míru, že hokej není finančně tak náročný, jak si lidé myslí.

Děti byly oblečeny za pomoci dorostenců z klubu. Program na ledě trval něco přes hodinu a děti si jej náramně užily. Vyzkoušely si základy bruslení, střílení na branku a spoustu drobných her. Program na ledě byl zakončený společným focením.

Ti, co nedorazili, nemusí zoufat. Můžete přijít na trénink přípravky a užívat si hokeje dle libosti. Více informací na www.pojdhrathokej.cz nebo www.skkadan.cz. V případě zájmu o hraní hokeje se lze obrátit i na následující kontakty.

Šéftrenér mládeže:
Roland Wágner +420 777 805290, rolandwagner@seznam.cz

Trenéři přípravky:
Štefan Jindřich +420 722 678 011, stefanjindrich@seznam.cz
Daniela Veverková +420 720 565 197, gedzitkadp@seznam.cz

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kadani najdete zde.

Citáty

phpmYA6n6
Petr Mrázek

brankář Caroliny Huricanes

„Gólman se nesmí bát hrát holí, musí mít přehled.“