Týden hokeje v Mělníku

Týden hokeje v Mělníku

Ve středu 25. 9. 2019 se na mělnickém zimním stadionu odehrála další náborová akce Pojď hrát hokej, a to po záštitou Českého hokeje. Na mělnický zimní stadion se dostavilo celkem 27 dětí, které si chtěly vyzkoušet lední hokej.

Banner

Hokejový klub HC Junior Mělník uspořádal ve spolupráci s Českým hokejem na mělnickém zimním stadionu další náborovou akci v rámci projektu "Týden hokeje". Cílem náborové akce bylo dát dětem možnost vyzkoušet si, jaké je to být hokejistou a samozřejmě je přivést k tomuto krásnému sportu.

Děti si mohly pod vedením mělnických hokejových trenérů vyzkoušet cvičení na ledě i mimo něj, seznámit se s hokejovou výstrojí a s hokejovým prostředím mělnického klubu. Pro jejich rodiče pak byl připraven program, ve kterém se mohli seznámit s organizací klubu, s fungováním mládežnických mužstev a dostali mnoho informací, které by jim měly usnadnit cestu k lednímu hokeji.

Na ledě v Mělníku se tak objevilo celkem 27 nových hokejových nadějí. Spokojenost dětí i rodičů jsou příslibem, že se do přípravky zapojí co nejvíce dětí, které se zúčastnily náborové akce. Kromě spousty zážitků si každý účastník odnesl několik dárků, které pro ně připravil Český hokej ve spolupráci s firmou Střída sport, a sice reprezentační dres, hokejové kartičky, placku se znakem náborové akce, omalovánky a samolepky HC Junior Mělník. Zájemci, kteří se při náborové akci zaregistrovali prostřednictvím formuláře, který pro tuto akci Český hokej připravil, a kteří se následně zaregistrují i do klubu, obdrží poukázku na nákup hokejové výstroje u firmy Střída sport v hodnotě 1500,- Kč.

Akce se opravdu podařila, mělnické přípravky by tak mohly posílit o solidní počet malých hokejistů.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mělníku naleznete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."