I letos se uskutečnil tradiční seminář Pojď hrát hokej. Tentokrát online formou webináře

I letos se uskutečnil tradiční seminář Pojď hrát hokej. Tentokrát online formou webináře

Konec května již tradičně patří seminářům, které Český hokej pořádá v rámci projektu Pojď hrát hokej pro všechny zástupce hokejových klubů z projektu. Obsah semináře se oproti minulým ročníkům příliš nelišil, opět byla na programu zajímavá a obohacující témata, rozdílná však byla forma letošního semináře.

Banner

Vinou nastalé koronavirové krize se seminář přesunul z přednáškových místností na různých místech republiky na internet. Formou online webináře se tak zástupci klubů mohli připojit a zároveň i vznést své dotazy, které byly okamžitě přítomnými přednášejícími zodpovězeny.

Co za témata seminář nabídl
  • Vývoj elektronizace Českého hokeje
  • Informační systém pro kluby
  • Řízení a komunikace v době krize
  • Skills-coach Českého hokeje
  • Dotace a jejich změny
  • Vyhodnocení Pojď hrát hokej

Mezi přednášejícími byli například manažer rozvoje Českého hokeje Slavomír Lener, který se ve své přednášce věnoval řízení a komunikaci v době krize, nebo například Milan Hnilička z Národní sportovní agentury, který se zaměřil na dotace a jejich změny v souvislosti se zavedením Národní sportovní agentury.

Kromě těchto dvou témat se webinář věnoval vývoji elektronizace jednotlivých systému Českého hokeje, informačnímu systému používanému pro řízení klubové agendy a například i tématu "sklills-coach" a jeho roli v Českém hokeji.

V poslední části webináře přišla řada na vyhodnocení projektu Pojď hrát hokej v uplynulých čtyřech letech a představení jeho podoby na následující čtyři roky. „Seminářem jsme uzavřeli čtyřletý cyklus projektu. Chtěli bychom touto cestou poděkovat klubům i partnerům za aktivní přístup a podporu projektu. S ohledem na aktuální situaci jsme zvolili online formát semináře a těší nás, že to vzbudilo velký zájem klubů," říká manažer projektu Pojď hrát hokej Pavel Landa.

Pro všechny zástupce klubů, kteří se nemohli zúčastnit, ale i pro ty, kteří by si webinář prošli rádi ještě jednou, bude k dispozici záznam i veškeré prezentace. Všechny kluby, které jsou zapojeny do projektu Pojď hrát hokej, je dostanou ke stažení do informačního systému.

další články

Citáty

php1buHKv
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Dobrý hráč je tam, kde je puk. Vynikající hráč je tam, kde puk bude. Tomu se naučí ve hře.“